<% If Session("smtp_server") = "" then %> <% End If %> Dommer Linda Algrovs status rapport fra Japan. <% ' %> <% '~~~ Main Menu ~~~ %> <% '~~~ Tooltips ~~~ %> <% '~~~ Alle Modal Windiows i fra denne dwt ~~~ %> <% '~~~ Nettstudie - gartner ~~~ %> <% '~~~ Nettstudie - idrett ~~~ %> <% ' !!!!!!!!!! OPPDATER onload i BODY i KART.ASP ETTER DWT FIL ER SPART! !!!!!!!!! %>
Senter for Opplæring i Anleggsgartnerfaget
Dommer Linda Algrovs status rapport fra Japan.
Klikk på bildene for forstørrelse.
Gull til blomsterdekoratør Oscar Mikael Nilsson og bronse til telekommunikasjonsmontør Pål Nergaard  Helge, Linda og Petter  Hele landslaget
Foto: WorldSkills - Norway

17. november
Hei
Tredje konkurranse dag over og det går ganske bra synes jeg. De har tatt inn mye tid i dag og de kommer til og bli ferdige i morgen. Jeg tror ikke alle lagene blir ferdige. Petter og Helge er også ved godt mot og beholder det gode humøret ! Det er fortsatt umulig å anslå plassering, men vi kan håpe på en plassering rundt midten. Det er jo mye måling i bedømningen, så det blir spennende å se om de er nøyaktige nok. John var innom i dag, han kommer en tur i morgen også.
Bedømning blir i morgen kveld og hele mandag, men jeg tror ikke vi får resultatet før avslutningsseremonien.


   

   

   
Foto: Linda Algrov
   
Foto: WorldSkills - Norway

16. november

Foto: WorldSkills - Norway

15. november
Første konkurranse dag er over ! Jeg syntes det norske laget har gjort det bra. Anslår at de ligger rett over midten foreløpig, men det er veldig tidlig og si. Det vil nok være tydeligere etter konkurransen i morgen. Det virker som de har god kontroll, og har foreløpig flere lag bak seg.
De har fått Japanske ekstra-madrasser å ligge på :-) Den ligner mest på en tynn dyne og er ganske hardt.

Foto: WorldSkills - Norway

Åpningsseremonien i går var en skuffelse. Salen var ikke stor nok, ekspertene måtte sitte å se på en skjerm i rommet ved siden av. Det ble dessverre ikke stor stemning. Besøkende måtte sitte ute i telt og skjermene der fungerte ikke. Det var kun taler og underholdningen kom først på slutten, da hadde de fleste begynt å gå. Alle var enige om, også japanere vi har møtt, at dette var nesten en katastrofe. Håper at avslutningsseremonien blir bedre. Rart at et land med 127 mill mennesker ikke skal ha en stor nok hall !

13. november
Hei

Er tilbake på hotellet etter en ordentlig japansk aften. Den Japanske anleggsgartner bransje foreningen bød på middag. Sikkert 10 forskjellige retter, lave bord og pute på gulvet. En utrolig opplevelse. Før dette Japansk bad med vann fra varme kilder.

Utenom dette har det vært mye jobbing, men også veldig gøy. Føler at jeg har fått bidratt bra. Møtte Helge og Petter i dag. De har det fint og virker klare for konkurranse. Får ikke prate med de mer nå utenom 15 min før og etter konkurransen hver dag.

I morgen er det åpningsseremoni og torsdag begynner selve konkurransen. Blir bra og endelig komme i gang.

Mange japanske nikk og bukk fra Linda :-)

WorldSkills 2007  WorldSkills 2007  WorldSkills 2007
Foto: Linda Algrov
Tilbake til toppen av siden  Tilbake til toppen av siden.  Tilbake til toppen av siden